سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۰۳

ويزاي تحصيلي كانادا

وب سايت تفريحي خنده دار جديد

ويزاي تحصيلي كانادا

۱ بازديد

ويزاي تحصيلي كانادا

همانطور كه ميدانيد هر سال بيش از ۱۳۰ هزار دانشجو و دانش آموز در سراسر جهان به اين كشور جهت ادامه تحصيل مهاجرت ميكنند . ويزاي تحصيلي سندي است كه به واسطه آن ميتوانند به مدت محدود و در دانشكده هاي مشخص با رشته تحصيلي معين تحصيل كنند .

اجازه تحصيل در شرايط زير نياز نميابشد :

۱- براي تحصيل در مدت زير ۶ ماه

۲- كودكاني كه والدين آن ها اقامت قانوني در كشور كانادا دارند .

۳- خانواده يا كارمندان سفارتخانه در كشور كانادا

اداره مهاجرت به دانشجويان خارجي اجازه كار با شرايط محدودي را ميدهد كه ميتوان به موارد زير اشاره كرد :

۱- كار در دانشگاه بدون اجازه كار

۲- كار در خارج از دانشگاه با اجازه كار

۳- در برنامه هاي تعاوني و كارآموزي كه بخشي از سابقه كاري قلمداد ميشود و نيازمند اجازه كار مي باشد .

۴- برنامه هاي كاري بعد از تحصيل (فارغ التحصيلي) به مدت يك و دو سال با توجه به رشته هاي تحصيلي نيازمند اجازه كار مي باشد .

۵- مجوز كار براي اكثر مشاغل موقت در كانادا مورد نياز است .


آقاي محمد علي شيخ الاسلامي نماينده رسمي كلمبيا كالج در شركت ايران كانادا


كارفرمايان و سيستم مهاجرت كانادا هر دو بر تحصيل در داخل كانادا تاكيد دارند . مدارس و انسيتوهاي مختلفي در كشور كانادا وجود دارد كه سيستم تحصيلي كانادا را تشكيل مي دهند و عبارتند از : مدارس عمومي و خصوصي، كالج هاي عمومي و انسيتوهاي تكنيكي، كالج هاي حرفه اي، مدارس آموزش زبان، دبيرستان، دانشگاه و كالج هاي دانشگاهي مي باشد .

پذيرش دانشجويان خارجي يكي از مهمترين منابع كسب درآمد دولت كانادا مي باشد . با اين حال، متاسفانه مهمترين عامل بازدارنده متقاضيان ايراني تحصيل در كانادا، رد تقاضاهاي ويزاي دانشجويي است . به عدم آشنايي با قوانين دولت كانادا و اداره مهاجرت، متقاضيان ويزاي تحصيلي دقت لازم را در تهيه مدارك در بسياري از موارد، دليل به نداشته و يا مدارك كافي را براي گرفتن ويزاي دانشجويي ارايه نمي نمايند .


سياست هاي آموزشي در كشور كانادا

از آن جا كه در كشور كانادا وظيفه رسيدگي و نظارت بر آموزش به طور كلي در اختيار استان هاي كشور است ، از اين رو هيچ گونه نظارم آموزشي فدرالي در اين كشور وجود ندارد . به سخن ديگر نوعي تعهد ملي نسبت به حوزه آموزش در اين كشور به چشم ميخورد و اين ترتيب ، آموزش پايه براي كليه شهروندان كانادايي ، آزاد و رايگان است . در كشور كانادا تفاوت هاي عمده اي ميان نظام آموزشي استان هاي مختلف مشهود است .

به طوري كه در اين كشور بر خلاف ساير كشورها كه كلاس چهارم دبيرستان ، سال آخر تحصيلي مقطع متوسطه است . طبق قوانين خاص استاني هر استان ، پايان مقطع متوسطه در استان هاي مختلف كانادا ، از سال ۱۱ تا ۱۳ ادامه پيدا ميكند . اين دانشگاه ها ، وابستگي مذهبي دارند و همچنين بسياري از آن ها توسط بخش خصوصي اداره ميشوند .


ويزاي تحصيلي كانادا

از مهمترين اصول و اهداف كلي آموزشي كشور كانادا ، ميتوان به پرورش ذهني دانش آموزان ، آمادگي حرفه اي ، رشد اجتماعي ، اخلاقي و فردي آن ها اشاره كرد . محورهاي تمركز حوزه آموزشي كشور كانادا به موارد ذيل محدود ميشود :

۱- محوريت دانش آموزان : در اين رويكرد مواد درسي و سياست هاي آموزشي بر حسب مهارت هاي دانش آموزان با اولويت قراردادن استانداردهاي آموزشي اتخاذ  ميگردند .
۲-  محوريت آموزگاران : اين محور همان شيوه سنتي آموزشي است كه در كشور كانادا دوباره به آن توجه شده است . بنابراين سياست مذكور تعداد دروس پايه اصلي افزايش و دروس انتخابي كاهش يافته و آزمون هاي سراسري در سطوح استاني برگزار ميگردد .
۳-  آموزش ميراث فرهنگي و ارزشهاي سنتي و ملي .
۴- ارتقاي سطح فرهنگي و جوامع بومي و غير بومي ساكن در كانادا از طريق آموزشهاي رسمي ، جهت احترام به فرهنگ رايج در كشور .
۵-  برخورداري همگاني از فرصت هاي آموزشي و اعمال سياست كثرت گرايي فرهنگي .

ويزاي كانادا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.